F1 en forbidden love
Zeg nou zelf, Formule 1 en Romance is altijd een goed idee toch? Throttled is het eerste deel in de dirty air series geschreven door Lauren Asher.
Ik vond dit een vermakelijk boek om te lezen en ben zeker benieuwd naar de volgende delen! Daarnaast heeft het boek een verhaallijn om echt van te smullen.
Zelf kijken wij graag formule 1, dus kan ik makkelijk meekomen met de termen die gebruikt worden. Deze worden overigens ook wel goed uitgelegd. Het verhaal had wat mij betreft wat meer diepgang mogen hebben. Het gaat nu namelijk vooral over lichamelijke aantrekkingskracht, hier had meer uitgehaald kunnen worden denk ik.
Wel vond ik het plot erg goed uitgewerkt. En de schrijfstijl van Lauren is erg meeslepend. Hierdoor leest het boek makkelijk weg en blijf je ook aan het lezen.
Ik vind het boek wel een beetje dubbel, omdat Lauren in het verhaal de formule 1 zo neerzet dat alle coureurs zo ongeveer vrijgezel zijn, veel alcohol gebruiken en daarnaast constant one night stands hebben. Ik hoop dat dit in de volgende delen wat anders neergezet wordt.
Al bij al een boek voor liefhebbers van sportromance en zeker als je de formule 1 leuk vind. Het is een boek om echt ff bij weg te zwijmelen.