Boek vol emoties, diepgang en een mooi liefdesverhaal
Afgelopen dagen heb ik met veel plezier het boek Variation van @rebeccayarros gelezen! Ik moet zeggen dat ik er in het begin een beetje moeilijk in kwam. Dit kwam vooral door de twee tijdsprongen aan het begin van het boek. Deze worden op dat moment niet toegelicht, maar later in het boek wel. Ik moest hier ff doorheen komen, maar alles valt daarna wel op zijn plek!
Voor mij was dit de eerste romance boek die ik las geschreven door Rebecca. Ik ben fan van the Empyrean serie en was dus erg benieuwd naar de andere boeken! De herkenbare meeslepende schrijfstijl van Rebecca zorgt ervoor dat je jezelf makkelijk kan verplaatsen in het verhaal en helemaal opgaat in het boek. Het houd je vast tot de laatsts letter.
Het boek wordt vanuit twee sterke personages vertelt, Allie (Allesandra) en Hudson, en dit zorgt voor een extra diepgang in het verhaal. En ik denk dat iedereen wel iets herkend van zichzelf in Allie en/of Hudson. Ik vind dat de liefde tussen Allie en Hudson echt goed beschreven wordt en je ziet beide personages een mooie groei doormaken in het boek. De emoties voelen echt en herkenbaar.
Ook dit boek bevat weer leuke plottwists en ik wist uiteindelijk bijna geen van de twists goed te verspellen. Ik vind dat dit het extra leuk maakt! En ik moet stiekem toegeven dat ik een beetje verliefd ben op Juniper, de geadopteerde dochter van de zus van Hudson. Haar personage is zo levensecht neergezet en heeft een mooie rol in het boek. Ze is ondeugend, lief, levendig en eigenwijs.
Ik vond Variation een mooi, levensecht, aangrijpend, liefdevol boek vol emoties. Over nieuwe familie, liefde, littekens uit het verleden en vertrouwen. Aanrader wanneer je diepgeraakt wilt worden door een boek met sterke personages. Je zult geen spijt krijgen van dit boek, echt een aanrader!
Bedankt @zomerkeuning voor dit recensie-exemplaar!
Bedankt @zomerkeuning voor dit recensie-exemplaar!