Als Je Hartslag Wegvalt (blogtour)

Coming Of Page 02 december 2021
Als Je Hartslag Wegvalt volgt Helia en Lex die hun dochter Cynthia willen veilig houden van Michaël en de toenaderende regeerperiode die zij, net als Helia en alle vrouwen in haar familie, zal moeten volbrengen. Zullen ze Michaël te slim af zijn of zijn de klauwen van de dood onvermijdelijk?

Het slotstuk van de Als je sterft-trilogie is een boek over familie, vertrouwen, acceptatie en de dood. Het moraal van het boek: aan alles komt een einde of je het nu wilt of niet. Op het einde van de rit sloot ik het boek met een dubbel gevoel. Het einde, zonder te spoilen, voelt bitterzoet aan maar ik denk dat dat ook de bedoeling is. Soms worden de helden niet beloond
voor hun lijden, soms krijg je niet een happy ending en soms gebeuren er dingen in het leven die je niet kan controleren. Het belangrijkste is genieten van het avontuur in plaats van de eindbestemming.

Benieuwd naar wat ik vond van 'Als Je Hartslag Wegvalt'? Check het op mijn blog De Boekendraak (http://deboekendraak.wordpress.com)!

Meer recensies van Coming Of Page