Hoor jij wie liegt?
Lucy wordt verdacht omdat ze haar beste vriendin, Savvy, vermoord zou hebben, maar zelf herinnert ze zich niets hiervan. Door te weinig bewijs tegen haar wordt ze niet gearresteerd, maar ze verhuist naar Los Angeles. Vijf jaar later heeft Lucy haar oude leven achter zich gelaten. Maar dan besluit er iemand een podcast te maken over Savvy. Lucy besluit terug te gaan naar haar geboortedorp en hier mee te helpen de moord eindelijk op te lossen.
Dit boek wordt verteld vanuit Lucy, maar afwisselend zijn er gesprekken die in de podcast uitgezonden worden. Op deze manier lees je niet alleen Lucy’s kant van het verhaal, maar kom je er ook achter hoe anderen over de moord denken.
Hoewel Lucy een goed uitgewerkt personage is, had ik toch problemen om met haar mee te leven. Dit komt vooral omdat ze nogal een uniek personage is en ik me gewoon niet in haar kon vinden. Maar dit neemt niet weg dat ik niet van het verhaal heb genoten. Ik was wel heel het verhaal nieuwsgierig naar wat er gebeurd was. Was Lucy de dader of niet?
Deze vraag is dan ook waar heel het boek over gaat. Je krijgt kleine beetjes informatie en er komen verschillende mogelijke theorieën in je op. Je wilt dan ook blijven doorlezen om te kijken wat er nu werkelijk gebeurd is. Dit kom je tijdens het steeds spannender wordende einde te weten.
Hoor jij wie liegt? is een spannend boek waarin je op zoek gaat naar wat er echt is gebeurd. De hoofdstukken worden verteld vanuit een uniek personage en podcast gesprekken die opbouwen naar een spannend einde.