Een feelgood die precies is wat je nodig hebt

deboekenwurmpjes 02 augustus 2025

Wat had ik hier zin in; wegdromen in een nieuw verhaal dat zich weer afspeelt in Applemore. Zo’n fijne feelgood dat soms precies is wat je nodig hebt en als een warme deken voelt!

In het derde deel in de Applemore-serie staat Charlotte centraal. Zij heeft haar zinnen gezet op het idyllische ‘Midsummer House’ van de excentrieke Frances, maar komt in het huis oog in oog te staan met Rob; een man die ze kort daarvoor heeft ontmoet tijdens een zeldzaam avondje uit in Edinburgh. Als dat maar goedkomt…

Schrijfster Rachael Lucas heeft een ontzettend vlotte schrijfstijl waardoor je wilt blijven lezen en dus echt door het boek heen vliegt. De hoofdstukken worden afgewisseld tussen Charlotte en Rob, waardoor je beide personen en hun gedachtes goed leert kennen en begrijpen. Al heb ik Charlotte natuurlijk al een klein beetje leren kennen in de eerdere twee boeken. Ook dit verhaal is ietwat voorspelbaar, maar dat vond ik helemaal niet vervelend. Ik heb weer genoten!

Kortom, ook dit deel heeft er weer voor gezorgd dat ik weer een beetje meer verliefd ben worden op Applemore en haar bewoners!

Heb jij het Applemore-virus ook al te pakken?

Meer recensies van deboekenwurmpjes