Advertentie

Nancy Olthoff schrijft speeches en strategische teksten voor CEO's, ministers en staatssecretarissen. 'De achtbaantester' is haar debuut, en wat voor één!

Deze roman is een rollercoaster aan emoties en weet bijna alle aspecten van het leven aan bod te brengen. In korte hoofdstukken, met een zeer pakkende en humoristische schrijfstijl, maak je kennis met Herman en zijn aparte levensstijl. Maar ook leer je al snel dat wat voor ons apart is voor Herman heel normaal is, dus wat is normaal?
Thema's als liefde, verdriet, angst, rouw en hoop worden op een respectvolle manier aangehaald, nergens wordt de spot gedreven met het 'anders' zijn van Herman. Sterker nog; je sluit hem in je hart en realiseert je dat we zelf allemaal een beetje Herman zijn of zouden willen zijn.
Dit boek neemt je mee door de ups en downs van het leven en leert je kijken met een andere blik. Niet dat het allemaal makkelijker wordt hierna, maar wanneer het moeilijk is en je maakt van jezelf even een achtbaantester, komt alles uiteindelijk goed.
Grote complimenten aan Nancy Olthoff!

Reacties op: Grote complimenten voor dit debuut!

25
De achtbaantester - Nancy Olthoff
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners