Vermakelijk

Desiree Desiree
9 mrt 2021

Vrij verteld door Christian Grey.
Het 6e boek in de vijftig tinten reeks en het 3e boek verteld door Christian Grey.
Christian Grey en Anastasia Steele gaan trouwen, maar is Christian wel een geschikte echtgenoot. Zijn vader twijfelt eraan, zijn broer wil een vrijgezellenfeest organiseren en zijn verloofde weigert gehoorzaamheid te beloven...
Hun passie brandt feller dan ooit, maar ana's opstandige geest blijft Christians duistere angsten en behoefte aan controle op de proef stellen. Daarnaast vormen oude rivalen en frustraties een bedreiging- tot een moment van onoplettendheid hen voorgoed uit elkaar dreigt te drijven.

Dit boek begin met de weken voor de bruiloft van Christian en Ana. Hierdoor komen we nog meer te weten in de tijd tussen verloving en bruiloft. Dit maakt ook dat dit boek uit 800 blz bestaat. Was dit nodig voor het verhaal. Mijn inziens niet. Verder is het boek het bekende verhaal alleen dan verteld door Christian e zijn problemen. Dit maakt dat het gehele verhaal meer dynamiek heeft.

De hoofdstukken zijn opgedeeld in dagen. Dit maakt dat het ene hoofstuk langer is dan het andere. De langere hoofdstukken zijn wat moeizamer om door te lezen.

Het plot wordt langzaam opgebouwd wat past bij het boek en het verhaal, al weet je gauw genoeg hoe het zit zeker als je de andere boeken hebt gelezen.

Het is een vermakelijk boek en maakt de verhaalreeks compleet.
Het.

Meer recensies van Desiree