Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Aanrader

Desirée 22 november 2019
Babette heeft na haar scheiding met Steven een nieuwe relatie met Robert. Maar deze relatie ontwikkelt zich niet zoals zij had gehoopt. Ook heeft Babette de zorg voor haar twee zoons, waarvan Bas autistisch is. Dit is niet altijd gemakkelijk.

Juliette heeft een pijnlijk verleden met alcoholistische ouders. Sinds de middelbare school is ze verliefd op Robbie. Maar Robbie ziet haar als maatje en is een vrije vogel die zich niet wilt binden.

Carla heeft een geheime minnaar, Rutger. Als haar man Peter als piloot aan het werk is, leidt zij een tweede leven. Opeens staat haar wereld op z’n kop omdat ze slecht nieuws ontvangt over haar gezondheid.

De drie vrouwen lijken niets met elkaar gemeen te hebben, maar hun levens zijn zonder dat ze het weten met elkaar verbonden.

Vanaf het begin van het boek wordt je meegezogen in de levens van de drie vrouwen. Je wilt blijven lezen hoe het verder met ze gaat. Het verhaal is erg realistisch en intens geschreven en komt zo uit het dagelijks leven. Het draait om de liefde en voor jezelf opkomen.

De verhaallijnen van de drie vrouwen zijn in aparte hoofdstukken geschreven. Dit is zeker fijn in het begin omdat je de personages nog moet leren kennen. De personages worden steeds vertrouwder als je verder leest en zijn goed uitgediept. Door de drie hoofdpersonages krijg je vanuit verschillende invalshoeken een compleet beeld van het verhaal.

Het eind van het boek is verdrietig maar aan de andere kant wordt het verhaal ook goed afgerond.

Het is een roman, maar er is ook zeker een spanning te voelen tijdens het lezen.

De titel past perfect bij het boek, want de vrouwen komen op een keerpunt in hun leven.

De omslag is mooi vormgegeven en symboliseert goed de personages in het boek.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Desirée

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!