Advertentie

Charlotte van Rhijn komt er op haar 29ste verjaardag achter dat haar bankrekeningen zijn leeggetrokken. Dit is één dag nadat haar vriendje Kars het uitmaakt.

Ze schaamt zich zo erg dat ze geen hulp durft te vragen. De rekeningen stapelen zich op en de deurwaarder laat haar niet met rust. Met haar baan als kleuterjuf verdient ze niet voldoende.

Charlotte komt op het idee om zich aan te bieden als date. Al snel vergezelt ze mannen naar familiefeestjes en bedrijfsuitjes. Ze begint er goed geld mee te verdienen en ze kan een deel van haar schulden aflossen. Maar dan ontvangt ze vreemde sms’jes, waarin iemand zegt dat ze moet stoppen.

Een heerlijk boek en totaal anders dan had ik verwacht. Het is geen zoetsappig verhaal, maar juist best spannend en hierdoor moeilijk weg te leggen. Het idee van Charlotte om zich aan te bieden als date is erg origineel bedacht.

Charlotte is een fijn personage, zij voelt meteen vertrouwd aan. Haar keuzes zijn niet de beste, maar ze doet haar best om haar eigen hoofd boven water te houden zonder andere mensen hier mee op te zadelen.

Door de titel van het boek had ik echt een andere verwachting. Ik zou eerder een titel hebben gekozen met daarin een verwijzing naar geld of dates. De cover van het boek is leuk en vrolijk.

Reacties op: Niet zoetsappig

178
Single en sexy - Mariëtte Middelbeek
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners