Advertentie

Mijn recensie:

De schrijfstijl: Ik probeer altijd zonder vewachtingen een verhaal in te gaan. Maar soms is dat niet mogelijk. Veel mensen die ik ken hebben deze boeken al gelezen en raadde mij deze aan. Dus dan verwacht je toch al iets meer. Ik vind de schrijfstijl van Rebecca Yarros heerlijk. Het leest snel wel en ik had het boek dan ook zo uit.

Het verhaal: Het verhaal is niet heel spannend en ergens best voorspelbaar. Maar voor mij persoonlijk is dat ook de reden dat ik New Adult lees. Ik hou er van als ik even niet al te diep hoef na te denken. Leah & Paxton zijn leuke personages en je hoopt ook gewoon dat ze bij elkaar komen, ook al weet je stiekem vanaf de eerste pagina al dat dat gaat gebeuren. Aan het einde van het boek wordt het wel nog even spannend, met de onthulling van degene die achter de sabotages zit. Diegene had ik dus echt niet zien aankomen.

De cover: Ik vind de cover lekker zomers, en het laat goed zien wat je kunt verwachten van het verhaal: een heerlijke zomerse read, die je in één ruk kunt uitlezen.

Mijn oordeel: Ik geef het boek 4 sterren ☆

Reacties op: Leest heerlijk weg

146
Wilder - Rebecca Yarros
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker