Ik wil ook in een zeehonden opvang werken
Zeehondjes. Wat wil je nog meer in een boek?
Alle ogen op Mia is het eerste boek dat ik heb gelezen van Susan Muskee en zeker niet de laatste. Ik vond het boek echt helemaal fantastisch. Ik wist zelf nog niet zoveel van zeehonden of het WEC, maar door dit boek alleen al is mijn interesse zo erg gegroeid. Het boek is een heerlijke feelgood en hoewel het een roman is, speelt de liefde maar een kleine rol en in dit geval is dat helemaal niet erg.
Ik vond de schrijfstijl echt super prettig om te lezen, waardoor ik echt door het boek heen vloog. Mia en de zeehondjes pakken je helemaal in, kruipen in je hart en laten je nooit meer gaan. Ik heb gelachen en ik heb gehuild, maar ik heb eigenlijk alleen maar genoten.
Ik raad dit boek echt aan iedereen aan.
Ik raad dit boek echt aan iedereen aan.