Liefde uit onverwachte hoek
Een jaar om nooit te vergeten is het eerste boek van Karen Swan dat ik heb gelezen en ik vond het vooral een heel leuk verhaal. In het boek gaat Cassie opzoek naar haarzelf nadat ze na 10 jaar is gescheiden. Dit doet ze door haar drie beste vriendinnen op te zoeken in New York, Parijs en Londen. Tijdens haar bezoek heeft elke vriendin een eigen tactiek om Cassie weer op de rit te krijgen.
Het boek las heel makkelijk weg en ik vond het erg leuk om alle verschillende personages te leren kennen. Cassie heeft een hoop meegemaakt in elke stad, maar gelukkig had ze altijd Henry, het broertje van een van haar vriendinnen, om op terug te vallen. Echter had ik soms wat vraagtekens bij de acties van de vriendinnen van Cassie, waardoor ik me soms erg stoorde en me afvroeg waar het uiteindelijk naar toe zou gaan. Dit werd gelukkig na een tijdje beter, waardoor ik toch nog van het verhaal heb kunnen genieten.
Het is een mooi verhaal met ook een aantal belangrijke boodschappen, waaronder dat leven niet altijd maar rozengeur en maneschijn is. Ik heb het boek uiteindelijk 3 sterren gegeven en raad het aan wanneer je opzoek bent naar een boek met veel avontuur.
Heel erg bedankt aan Xander Uitgevers voor het ebook!