De Selectie x Bridgerton x The Cruel Prince

dewireadsbooks 09 juni 2025
Ik zoek al jaren naar een boek dat me hetzelfde gevoel geeft als De Selectie en ik hem heb eindelijk gevonden. In The Rose Bargain gaat Ivy namelijk de strijd aan met 5 andere meiden om de hand van fae prins Bram en om zichzelf te helpen kan iedereen in het Engeland van 1840 een deal sluiten met zijn moeder, koningin Mor, tegen de juiste prijs uiteraard. Ook vindt Ivy een onverwachte bondgenoot in Bram’s broer, wat het allemaal net iets ingewikkelder maakt.

Ik vond dit echt een fantastisch boek en zeker als je nieuw bent in het romantasy genre is dit een goed boek om mee te beginnen. Het is namelijk makkelijk te volgen en te begrijpen, maar er zit wel veel diepgang en genoeg spanning in om je aandacht erbij te houden. Hoewel het boek volledig vanuit Ivy is geschreven, zijn een aantal hoofdstukken geschreven vanuit de andere personages waardoor je net iets meer informatie hebt dan Ivy op dat moment. Ik zag het einde ook helemaal niet aankomen en ik kan ook echt niet wachten op het vervolg. Zeker een aanrader!

Heel erg bedankt aan YA HarperCollins, HarperCollins & World of Romance voor het ebook!

Meer recensies van dewireadsbooks