Geen standaard roman

dewireadsbooks 30 juni 2025
In The First to Fall volgen we Aurora en Jakob die allebei hun geheimen hebben. Aurora’s zus is namelijk verongelukt tijdens een bergbeklimming met een groep vrienden waar Jakob ook bij was, maar ze weten niet van elkaar dat ze een connectie hebben met Em. Ook proberen ze allebei hun gevoelens voor de ander te onderdrukken, omdat ze door hun eigen problemen hier helemaal niet aan toe zijn.

Dit boek is zeker geen gewone roman, want je komt gaandeweg steeds meer te weten over het ongeluk en wat er nu precies is gebeurd. Het is een groot mysterie vol verrassingen dat ervoor zorgt dat je het boek niet meer weg wil leggen. Ik vond de schrijfstijl ook erg aangenaam en vloog door het boek heen. Daarnaast speelt het verhaal zich af op een prachtige locatie in de Dolomieten die je zelf ook wel zou willen bezoeken. Ik raad het boek dan ook zeker aan en heb het uiteindelijk 4 sterren gegeven. Ik kan niet wachten op het volgende deel!

Dankjewel Uitgeverij Luitingh-Sijthoff & Zin in Feelgood voor het recensie exemplaar!

Meer recensies van dewireadsbooks