interessante literatuurgids
Ik ben fan van de podcast.
Dit boek recenseren als boek is onmogelijk.
Net als een 'Hop On Hop Off' bus, kan je het boek op eender welke pagina openslaan, en kris kras doornemen, of via de verwijzing aan het einde naar een ander boek hoppen.
Dit is een smaakmaker, niet meer niet minder, wel van de beste soort.
Misschien had dit boek bv QR-codes verdient zodat je bij elk boek automatisch naar het gesprek over het betrokken boek kon gaan zonder opnieuw de hele aflevering van de podcast te hoeven beluisteren. De verleiding naar het aangehaalde boek had compleet geweest.
Als boek schaf ik mezelf dit niet aan. Misschien later als tweedehands. Digitaal zou dit boek automatisch kunnen linken naar geluidsfragmenten.
STEINZ daarentegen kocht ik wel.
Dit boek recenseren als boek is onmogelijk.
Dit is een smaakmaker, niet meer niet minder, wel van de beste soort.
STEINZ daarentegen kocht ik wel.