Een echte parel van de koningin van feelgood!

dphn 13 maart 2025
Toeval bestaat niet - Gillian King
Publisher: HarperCollins Holland

Allereerst wil ik de uitgever HarperCollins Holland en de auteur Gillian King bedanken voor het recensie-exemplaar! Ik heb dit boek mogen lezen en recenseren in opdracht van HarperCollins Holland, waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Keet wordt op haar werk steeds meer overschaduwd door haar irritante maar aantrekkelijke collega Seger. Wanneer ze na het overlijden van haat oma een brief krijgt van haar moeder, die ze nooit heeft gekend, is juist Seger de sleutel tot het vinden van antwoorden op vragen uit haar verleden...

Wat heb ik genoten van 'Toeval bestaat niet'! De koningin van feelgood doet haar titel weer eer aan, hoor! Dit is zo’n boek dat je oppakt en voor je het weet ben je halverwege, omdat het zó lekker wegleest.

Het verhaal is intrigerend en neemt je helemaal mee. De personages zijn sterk neergezet – sommige leer je goed kennen, terwijl anderen tot het einde toe mysterieus blijven. Dit is precies het soort boek waarbij je steeds denkt: 'nog één hoofdstuk', en voor je het weet is het midden in de nacht en lees je nog steeds.

Een absolute aanrader voor iedereen die van een meeslepend verhaal en van heerlijke feelgood houdt!

Meer recensies van dphn