Meneertje
Het verhaal van kater Meneertje. Hij vertelt zijn levensverhaal. Al zijn belevenissen in de buurt van zijn huis, of ietsje verder. De mensen die hij tegenkomt op straat of waar hij even wat gaat eten.
Maar ook vertelt hij over zijn ‘baasje’ (“Mijn baas? Ik ben geen hond. Ik ben mijn eigen baas”) Chef, die samen gaat wonen met Melksnõr, zijn vorige baasje, zijn ongeluk. Alles van het uit perspektief van een eigenzinnige, eigenwijze, maar ook wereldwijze kat.
Ik heb zo genoten van dit boek! De herkenbaarheid, maar ook de liefde van Meneertje voor zijn eigenaar, zijn mede-kat en alle andere mensen die hij tegenkomt.
Een must-read voor elke kattenliefhebber!
Een must-read voor elke kattenliefhebber!