Grappige en vrolijke comic
Het tweede deel over Danny en zijn elfje Stink.
Een dagboek in comic/cartoon vorm. Stukjes stripverhaal en tekst met grappige plaatjes.
Verschillende ‘geschreven’ lettertypes (Love het handschrift van Danny!)
Het verhaal:
Danny heeft van zijn zusje een elfendeurtje gekregen. Een doorgang naar Elfenland. In het vorige boek kwam S.Tink daar al doorheen om een goede daad te doen en nu is ze weer in Mensenland aangekomen. Ze moet weer een goede daad doen om aan gouden pingels te komen om een nieuwe toverstok te komen.
Maar het doen van een goede daad is erg lastig als je een ondeugend elfje bent.
Als ze dan een boze tovenaar naar Mensenland haalt om Danny te helpen, dan is het hek helemaal van de dam. En ook niet zo maar een boze tovenaar, maar eentje die gezocht wordt door het ELVD (elfenland veiligheids dienst)
Zal dit ooit nog goed komen?
Ik vind dit een heel grappig en vrolijk boek over vriendschap, magie en cool zijn. Dit gaat een hit worden op school, sowieso!
Verschillende ‘geschreven’ lettertypes (Love het handschrift van Danny!)
Het verhaal:
Maar het doen van een goede daad is erg lastig als je een ondeugend elfje bent.
Zal dit ooit nog goed komen?