Advertentie

De drie avonturiers komen elk in hun eigen manier in opstand.
Sky Stapper is nog altijd opzoek naar de ECHTE opperouder. Samen met haar bondgenoten Rock en Zilverhoorn gaat ze de zoektocht dapper tegemoet. Onderweg maakt ze veel vijanden, maar ook een paar nieuwe bondgenoten.
Doorn Middelblad is op de vlucht. Zijn eigen groep heeft zich tegen hem gekeerd, terwijl hij de enige is die de waarheid weet. Vastberaden om een einde aan deze waanzin te maken probeert hij een plan te maken.
Fier staat nog steeds onder druk in de groep van Titaan. Fier is klaar met Titaan en zoekt een oude vriend op voor raad. Zal Fier los kunnen komen van de tirannie?

De Opstand is het derde deel uit de Bravelands serie. Waar de andere boeken soms een beetje langdradig waren, zat hier de vaart er goed in. De verhaallijnen van Sky en Doorn waren spannend, verrassend en zat diepgang in. De verhaallijn van Fier was voor mij niet spannend genoeg en hier en daar oppervlakkig. Het plot was goed uitgewerkt, mooie opbouw tot de finale. Voor kinderen valt er veel te leren over de dieren op de savanne en hoe die daar leven. Voor de ouderen kan het weglezen als een drama.
Kortom een heerlijk avontuur voor jong en oud.

Reacties op: Bravelands De Opstand

16
De opstand - Erin Hunter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker