"Alles wat je in het leven wilt bereiken moet je zelf regelen."
Dit boek zag ik liggen in de boekhandel en ik was direct gefascineerd.
Mijn eerste boek van Emma Hamberg dus ik wist niet echt wat ik moest verwachten qua schrijfstijl.
Na de eerste pagina's zat ik direct in het verhaal.
Agneta, een vrouw van eind veertig, is onzichtbaar voor haar omgeving. Men ziet haar niet voor wie ze is maar dat laat ze ook niet zien. Ze voelt zich vastgeroest in een huwelijk waar haar man vrij dominant is in wat goed voor je is en wat zo hoort. Na het lezen van een advertentie, een oproep voor hulp in Frankrijk, besluit Agneta hier op in te gaan. In de Provence ontmoet ze nieuwe mensen die haar wel zien, zo begint Agneta steeds meer te ontdekken wie ze is.
Prachtig verhaal, mooi geschreven, met een vleugje humor maar toch las ik er ook een boodschap in: Leef je leven zoals jij dat wilt.
Na de eerste pagina's zat ik direct in het verhaal.