Een iets te strakke sjaal

Waar ik bij de boeken van Karin Slaughter altijd het gevoel heb dat de spanning me bijna letterlijk naar de keel grijpt had ik bij haar laatste boek eerder het gevoel van een iets te strakke sjaal te dragen. Karin blijft absoluut één van mijn favoriete auteurs, mede door haar rauwheid waarin ze de feiten kan beschrijven, maar deze keer kon het thema me een pak minder bekoren. De rauwheid zat eerder in de karakters van Dash en Gwen dan in de verhaallijn... En betreft de verhaallijn, deze is ook al niet echt in de stijl van Slaughter, het stoorde me niet echt maar in het begin zorgde het voor iets teveel herhaling waardoor ik pas halverwege het boek echt in het verhaal kwam. Toch nog 4 sterren omdat het zoals altijd wel allemaal goed in elkaar zit, maar misschien iets te ingewikkeld gemaakt is.

Meer recensies van Ellen D\\\\\\\'Hondt