Advertentie

De wereld van Ingela. De eerste encyclopedie voor kleintjes met meer dan 200 geïllustreerde woordjes. Door Ingela P Arrhenius.

Wow, super hard onder de indruk van deze encyclopedie, en niet alleen door het formaat (gigantisch groot). Het idee is origineel, de uitvoering is geweldig. Als fan van Ingela is in dit boek kijken echt een feestje: 200 tekeningen (horende bij de nieuw te leren woorden) vol humor, schattigheid en ontroering.

Onderverdeeld per thema (zoals: alles prikt, alles stinkt, alles feest,...) leer je aan de hand van toffe tekeningen nieuwe dingen en woordjes (gaande van avocado, over scheetje tot het konijn in zijn burcht). Ingela deinst er niet voor terug om ook vieze dingen (het visafval) of originele dingen (de deltavlieger) aan bod te laten komen. Tof is ook de stofzuigende man en het roze haar van de punker.

Dit is een encyclopedie waar jong en oud, fan van Ingela of nog niet (met de nadruk op nog) uren plezier aan zullen beleven. Een wereld gaat voor je open. De stevige uitvoering maakt dat dit een klassieker zal worden die nog vaak ter hand wordt genomen. Ingela heeft weer een topper gemaakt, waarvoor dank!

Reacties op: Imposant!

1
De wereld van Ingela - Ingela p. Arrhenius
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99
E-book prijsvergelijker