Hannelore kan alles!
HK & ik. Door: Hannelore Knuts.
Ik heb niets met mode, nooit gehad. Ken er ook niet veel van. En toch ken ik al jaren Hannelore Knuts. Geen idee meer wanneer ik haar voor het eerst zag maar ik weet wel dat ik direct ‘verkocht’ was. Ik ging zelfs naar UltraMegaLore in het Modemuseum in Hasselt in 2010. Toen ze jaren later plots op mijn werk binnenkwam om iets te kopen viel ik bijna in katzwijm ;) Later stuurde ik haar via Instagram een berichtje en bleek ze niet enkel in de winkel maar ook online een lieve en toffe madam.
Hannelore Knuts straalt altijd eenzelfde cool, stoerheid, wijsheid en echtheid uit. Ook in haar boek HK & ik. Waar veel bekende mensen een boek over henzelf laten schrijven schreef Knuts het gewoon zelf. En ja: schrijven kan ze ook. Haar boek leest vlot, biedt een boeiend inkijkje in haar leven én het modellenleven en biedt ook nog eens massa’s muzikale inspiratie om nog uren na te genieten.
HK & ik is een pareltje qua inhoud, vormgeving én leesplezier. Hannelore kan alles. Fan!