Advertentie

Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes vertaald door Imme Dros

Sprookjes zijn tof maar gaan wel vaak over moedige prinsen en stoere ridders. Terwijl er ook veel super stoere moedige meisjes zijn. Geloof je me niet? Dan moet je zeker dit boek kopen.

Imme vertaalde 6 sprookjes van over heel de wereld met telkens een meisje in de glansrijke hoofdrol. Grietje (van Hans), Tamasha (uit Zanzibar), Tokoyo (uit Japan), Chandra (uit India), Zeemeisje (uit China) en Gerda zullen je hart veroveren en zin geven om zelf je vleugels uit te slaan. Of je de verhalen nu voorgelezen krijgt of ze zelf leest, ze betoveren je. Of je 9 bent of 99, ze geven je zin om zelf avonturen te gaan beleven.

Het boek is ook prachtig vormgegeven met per sprookje een andere illustratrice. Zoals je al op de mooie cover kan zien zijn de tekeningen stuk voor stuk een streling voor het oog.

Stoere sprookjes is een boek dat harten gaat veroveren en een vaste plek op de boekenplank naast je bed gaat krijgen. Een klassieker in wording. Met een leeslint én plaats om je naam voorin te schrijven; twee extra pluspunten voor een sowieso al prachtig boek!

Reacties op: Girlpower

4
Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes - Julia Bruce
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,50
E-book prijsvergelijker