Advertentie

Een heerlijke thriller van eigen bodem. De honger staat bol van mysteries en spanning, van het begin tot het einde. De personages zijn goed uitgewerkt en alles is zeer beeldend beschreven. Je hebt het gevoel als lezer er met de neus dicht op te zitten. Iedere personage voelt als een mogelijke verdachte. Echter, blijft de onthulling daarvan tot het laatst goed geheim. Het einde is dan ook verrassend.

Het boek gaat over het gezin van Liam dat bij thuiskomst van een weekendje weg , een vreemde afstandsbediening met een post-it erop ‘Play’ ontdekken. Als ze het afspelen zien ze alles van hun zelf voorbij komen. Geen vertrek in huis bleef verstoken van een camera. Hoe kan dit en wie zit er achter? Dat wordt beetje bij beetje prijsgegeven en ieder gezinslid blijkt zo ook zijn eigen geheimen te hebben….ga er dan maar lekker voor zitten.

De schrijfstijl van de auteur is lekker vlot en dat maakt dat je het boek haast niet kunt wegleggen. Je gaat helemaal op in het verhaal. Het verhaal is dan ook spannend, denk er maar eens bij na hoe je je zelf zou voelen als je ontdekt dat je huis vol camera’s hangen en je hebt er geen weet van. Dan voel je je zeker goed in je privacy aangetast en geeft een angstig gevoel. De Honger van Kasper van Beek is leesgenot pur sang. Absoluut een aanrader!

Reacties op: Goede Thriller

28
De honger - Kasper van Beek
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners