Een actievolle psychologische thriller
Na een verbroken relatie, kan Ilse Reijnhoud, docente Frans op een middelbare school, eindelijk genieten van een welverdiende vakantie. Zes weken zomervakantie ideaal om bij te tanken en haar nieuw verworven huisje op te knappen. Maar dit loopt anders. Op de eerste dag van haar vakantie, staan er twee rechercheurs op de stoep. Haar jongere zusje Vera wordt vermist. Het gezin in het Franse Trigare, waar Vera als au pair in dienst was, wordt vermoord gevonden in de tuin van hun afgelegen boerderij. Van Vera ontbreekt elk spoor en de Franse politie beschouwt Vera als verdachte.
Gedreven door de liefde voor haar zusje, bedenkt Ilse zich geen moment en reist af naar Trigare om haar zusje te zoeken en haar naam te zuiveren.
Maar haar zoektocht eindigt abrupt als ze ongelukkig ten val komt. Ilse is verrast wanneer een jonge man verschijnt, die zich in het Nederlands voorstelt als Claude Vermond.
Claude, de aantrekkelijke zoon van de dorpsarts, brengt haar voor behandeling naar hun landhuis in de bergen en daar begint haar nachtmerrie.
Met haar vlotte pen en dynamische schrijfstijl weet de schrijfster je vanaf het eerste moment te boeien.
Het verhaal zit vol spanning en verrassende plotwendingen en laat je niet meer los, mede ook door de morele dilemma’s die het oproept.
Tussen de hoofdstukken door staan delen deze zijn cursief gedrukt.
gewijd aan een mysterieuze persoon., ene RJ.
Wie is deze persoon, welke rol heeft hij en wat heeft hij met Ilse te maken?
Zijn rol zal later in het boek duidelijk worden.
Wat een geweldig thrillerdebuut! De donor van Marion Hartog van Banda is een thriller met een eigentijds thema.
Een bloedstollende pageturner, een echte aanrader !
Met dank aan vrouwenthrillers en De Crime Compagnie Vrouwenthrillers en de Crime Compagnie waarvoor ik dit boek mocht lezen en recenseren.
Tussen de hoofdstukken door staan delen deze zijn cursief gedrukt.
gewijd aan een mysterieuze persoon., ene RJ.
Wie is deze persoon, welke rol heeft hij en wat heeft hij met Ilse te maken?
Zijn rol zal later in het boek duidelijk worden.
Een bloedstollende pageturner, een echte aanrader !