Een fenomenale intrigerende psychologische thriller!' |Door Emma op 14 februari 2024

Emma 11 maart 2024
Ik heb dit boek gewonnen via Vrouwenthrillers in ruil voor een recensie De populaire Maasstadmoorden-reeks van thrillerschrijfster Sasja Winters is in de vergetelheid geraakt, net als zijzelf. Nadat Sasja een aantal jaren eerder in opspraak kwam door een incident met haar uitgever, brak ze met de schrijfwereld en alles wat daarmee samenhing. Privé gaat het haar ook niet voor de wind, ze is gescheiden, woont in een chalet terwijl haar man bezig is een nieuw gezin te starten dan klopt de politie op haar deur. Er is een jonge vrouw vermoord en de manier waarop is Sasja maar al te bekend. De moordenaar heeft een boodschap voor haar: Voltooi de serie, of er zullen meer slachtoffers vallen! Een spannende thriller, gruwelijk, onvoorspelbaar, met een vleugje humor en verrassende plotwendingen. Afgeschreven was voor mij een eerste kennismaking met de auteur Angelique Haak maar zeker niet de laatste. Niet voor niets genomineerd in de longlist van de Hebban Thrillerprijs 2024!

Meer recensies van Emma