Spannend

Enita 15 mei 2025
Voor de blogtour las ik ”Modelmoord” van Marelle Boersma.

Het verhaal gaat over Bo(nita), die een succesvolle modellencarrière heeft en samen met haar man Nick op Malta woont. Alleen is hun huwelijk niet meer zoals het geweest is. Bo wordt hiermee geconfronteerd wanneer ze het feest bezoekt van Alain, haar modellenbaas en scout. Maar dat is niet het enige: tijdens het feest komt een van de modellen op tragische wijze om het leven. Hoe, wie en waarom? Dat is iets waar Bo, samen met haar zus Joyce, achter probeert te komen. Want is Nick eigenlijk wel zo onschuldig als hij lijkt?

In het begin moest ik wel even in het verhaal komen, maar eenmaal op gang werd het goed spannend. Dit komt mede door de fijne schrijfstijl van Marelle. De verschillende tijdsprongen in het verhaal, geven het verhaal net dat extra’s waardoor het verhaal een mooi geheel is.

Marcelle weet het verhaal ook te voorzien van plottwist, die me op regelmatig op het verkeerde been zetten, en het einde, was niet totaal onverwacht, maar wel een spannend passend einde bij het verhaal.

Ben je op zoek naar een spannend verhaal in een niet-alledaagse wereld? Dan raad ik "Modelmoord"" van Marelle Boersma zeker aan.

Meer recensies van Enita