Heerlijke maffiaromance
Ik las “”De pion van de duivel” van Lilian Harris. Dit is een deel 2 uit de De Cavaleri
broers-serie en is prima losstaand te lezen.
Het verhaal draait om Raquel, de dochter van een lid van de beruchte Palermo-misdaadfamilie. Haar toekomst lijkt al uitgestippeld: ze moet trouwen met een man die haar door haar familie is toegewezen, een echte engerd. Ze wil dit huwelijk koste wat kost vermijden. En dan doet ze een ontdekking en grijpt ze haar kans en slaat op de vlucht.
Tijdens haar ontsnapping komt ze in contact met Dante Cavaleri een mysterieuze man. Raquel ziet hem als redder en de mogelijk om te ontsnappen aan het gedwongen huwelijk. Maar wat ze niet weet is Dante zo zijn eigen plannen voor haar heeft. Hij wil haar niet laten gaan en aan het getekende contract houden. Dan doet Raquel een andere ontdekking en neemt ze besluit met alle gevolgen van dien. Is de liefde van Dante sterk genoeg om haar te redden?
Wat een heerlijke maffiaromance heb ik gelezen. Raquel is een sterk personage die eigenlijk tegen de tradities binnen maffiafamilies trapt, maar tegelijk van haar familie houdt. Dit maakt ook de nodige twijfels bij haar los. Mede door de opbloeiende liefde en de passie die ontwikkelt tussen Dante en Raquel. Wat het verhaal voor mij extra sterk maakt.
Ben je op zoek naar een maffiaromance vol spanning, sterke hoofdpersonen en een flinke dosis passie? Dan is “”De pion van de duivel” een absolute aanrader. Deel 1 uit deze serie staan inmiddels ook op mijn TBR-lijst!
@sisterpressnl, hartelijk bedankt voor het recensie-exemplaar!
broers-serie en is prima losstaand te lezen.
@sisterpressnl, hartelijk bedankt voor het recensie-exemplaar!