Heerlijke crush
Zou jij tijdelijk samen willen wonen met je geheime crush?
"Het Amerikaanse dating-experiment" van Elena Armas. Dit is het eerste boek dat ik van haar las.
Het verhaal gaat over Rosie, bij wie het leven op dit moment niet bepaald meezit. Haar woning is tijdelijk onbewoonbaar en ze kampt met een writer’s block. Wanneer ze op zoek gaat naar onderdak, trekt ze tijdelijk in het appartement van haar beste vriendin Lina, die op huwelijksreis is. Wat Rosie niet weet, is dat Lina’s neef – en Rosie’s geheime crush – Lucas ook in New York is en eveneens in het appartement zal verblijven.
Wat volgt zijn hilarische situaties, vooral wanneer Lucas voorstelt haar te helpen bij haar writer’s block én samen op een aantal dates te gaan. Lukt het Rosie om haar inspiratie terug te vinden en haar gevoelens onder controle te houden?
Elena is erin geslaagd een heerlijke romance te schrijven. Rosie en Lucas zijn samen ontzettend leuk, en je voelt het broeien tussen hen, zelfs als ze hun gevoelens blijven ontkennen... tot dat ene moment.
Het boek leest heerlijk weg, en omdat ik zó graag wilde weten hoe het zou aflopen, kon ik gewoon niet stoppen met lezen.
Al met al: een heerlijke feelgood en een echte aanrader als je van dit genre houdt.
"Het Amerikaanse dating-experiment" is het eerste boek dat ik van Elena las – en daardoor is mijn TBR weer een stuk langer geworden!
Ik mocht van dit boek een recensie-exemplaar ontvangen van @uitgeverijRainbow, hartelijk bedankt daarvoor!