Een knaller van een darkromance

Enita Enita
8 mrt 2026

Het verhaal gaat over Shana, die onder streng regime van haar vader wordt opgevoed. Als ze achter een groot geheim van haar zus komt, wil ze niet anders dan vluchten. Alleen kan dit niet zonder een goede voorbereiding. Hierbij krijgt ze hulp van haar beste vriend Wout. En gaat ze verder als Chloé door het leven.

Na haar vlucht komt ze in contact met Sam, er is meteen een bepaalde chemie tussen die twee en er ontwikkelt zich een sterke band. Alleen dragen beide een geheim met zich mee, als dit uitkomt kan dit dan de opluikende liefde overleven……?

Wat een knaller van een darkromance heeft Jennifer geschreven. Vanaf de eerste pagina is de spanning voelbaar en deze liet me niet meer los tot de laatste pagina. Er gebeurt veel en dit wordt op zo’n knappe wijze neergezet. (lees wel de triggerwarning), dat ik niet meer kon stoppen met het lezen.
Dit kan ook niet anders met de prettige en pakkende schrijfstijl van Jennifer. De personages zijn goed uitgewerkt en dat maakte dat ik goed mee kon leven met de keuzes die Chloé maakt, heel begrijpelijk. En dan haar vader, ja, ik kan niet anders dan een enorme afkeer voor hem hebben. Tja, alles voor het geld, zeg maar.

Al met al , ben je een liefhebber van een goede en spannende darkromance dan ontkom je er eigenlijk niet aan om Ongeschreven Wetten te lezen. Alvast veel lees plezier.

Meer recensies van Enita