Heerlijk onderhuidse spanning
Het eerste boek dat ik ooit van Colleen Hoover las, was November 9. Daarna heb ik nog veelvuldig boeken van haar gelezen. Toch was ik haar de laatste tijd een beetje uit het oog verloren, dus ik ben blij met deze hernieuwde kennismaking.
Ditmaal las ik Woman Down.
Het verhaal gaat over Petra Rose, een auteur die langere tijd uit de picture is verdwenen na nare reacties op social media. Nu werkt ze, in haar favoriete omgeving, weer aan een nieuw boek. Alleen ontbreekt de inspiratie. De plotselinge verschijning van rechercheur Nathaniel Saint zou daar zomaar verandering in kunnen brengen. Totdat Petra opeens wordt geconfronteerd met haar echte leven…
Ik heb echt genoten van dit verhaal van Colleen Hoover. Haar schrijfstijl zorgt er altijd voor dat ik door de pagina’s heen vlieg en blijf lezen. De onverwachte plotstwists zijn er om je vingers bij af te likken. Precies waar ik zo van houd in een boek. Voeg daar de onderhuidse spanning aan toe, en je hebt me helemaal.
Hoewel het boek spannende elementen bevat, is het voor mij geen thriller, maar vooral een heerlijk verhaal vol romantiek, onderhuidse spanning en goed uitgewerkte personages. Ben je daar net zo dol op als ik, dan kan ik je dit boek zeker aanraden.
Ditmaal las ik Woman Down.