Een interessant personage
De eerste blogtour van 2026 is een feit. Voor deze blogtour las ik Phantom van N.D. Frost, een los te lezen deel uit de Zwarte Dahlia MC-serie.
Het verhaal gaat over Phantom, een biker die zich heeft aangesloten bij motorclub Zwarte Dahlia omdat hij weg moest uit zijn oude leven. Want Phantom is niet zomaar iemand; hij draagt een zwaar verleden met zich mee. In dit verhaal leerde ik hem beter kennen: welke geschiedenis hij met zich meedraagt en welk geheim hij nog niet met de buitenwereld heeft gedeeld.
Dit verandert wanneer hij Ezra ontmoet. Alleen is de broer van Ezra iemand wiens ogen bij Phantom op het netvlies staan gebrand, en aan wie hij maar één gedachte kan koppelen: wraak. Maar hoe moet dat met de gevoelens die Phanton heeft voor Ezra?
Ik heb enorm genoten van dit boek. Hoewel dit verhaal een andere insteek heeft dan de andere delen in de serie, zit het vol spanning en onverwachte plottwists. Phanton is voor mij een interessant personage, dit komt door zijn verleden en dat geeft zijn personage een mooie diepgang. Daarnaast heeft Natascha een fijne, vlotte schrijfstijl die ervoor zorgt dat ik door het verhaal heenvloog.
Al met al is dit een heerlijk deel in deze serie. Ben je op zoek naar een onverwacht, spannend en emotioneel verhaal binnen een motorclubsetting, dan is Phantom absoluut een aanrader.