Een heerlijke ijshockeyromance
Een gesloten hart, een oude vriendschap en gevoelens die langzaam ontdooien.
Ik las Bevroren muren van Ruth Stilling, deel 2 in de Seattle Scorpions-serie.
Het verhaal draait om Zach, die na de nodige tegenslagen in de liefde zijn hart gesloten heeft en zich volledig wil richten op zijn ijshockeyspel. Maar dan keert hij terug naar de plek waar hij opgroeide en staat hij opeens oog in oog met Luna, een oude jeugdvriendin. Hij voelt dat ze zich langzaam in zijn hart nestelt en dat zorgt voor een innerlijke strijd. Is hij bereid zijn hart open te stellen voor Luna, of houdt hij vast aan de afstand die hij met zichzelf heeft afgesproken?
Ruth heeft een fijne schrijfstijl die lekker wegleest. Wat ik sterk vind, is hoe ze laat zien dat liefde niet alles meteen oplost. De oude pijn die Zach met zich meedraagt en zijn angst om opnieuw gekwetst te worden, maken hem een interessant personage.
Daarnaast is er Luna, een vrouw die ervoor kiest om Zach te laten zien dat er hoop is in de liefde. Daardoor voelen de personages menselijk en zijn hun worstelingen herkenbaar, waardoor ik makkelijk kon meeleven. Daarnaast wordt de romantische spanning rustig opgebouwd, zonder gehaast aan te voelen.
Al met al is Bevroren muren een heerlijke ijshockeyromance en een aanrader voor liefhebbers van slow-burn en emotionele romance.
Ik las Bevroren muren van Ruth Stilling, deel 2 in de Seattle Scorpions-serie.