Baas op het strand

Enita 24 december 2025
Ik las Baas op het strand van Katrien Van Tendeloo
Het verhaal gaat over Emmy, die het allemaal meer dan zat is: haar zeurende baas, het brave gedoe, het altijd maar doen wat hoort. Dus besluit ze, heel stiekem, met haar vriendinnen naar Spanje te vertrekken. Natuurlijk loopt niets zoals gepland. Emmy valt voor een knappe Spanjaard, haar leugentjes blijken minder waterdicht dan gehoopt en dan… duikt haar baas ineens op het strand op. Chaos verzekerd.

Katrien heeft een ontzettend leuk verhaal geschreven. Het verhaal leest vlot weg en Emmy’s geheime vakantie zorgt voor humor, misverstanden en onverwachte wendingen. Emmy zelf is een leuk personage, en juist wanneer ze eindelijk voor zichzelf leert opkomen, krijgt het verhaal die extra laag van persoonlijke groei.

Kortom: Baas op het strand is een heerlijk feelgoodverhaal dat ik met veel plezier heb gelezen. Perfect voor deze wintermaanden om alvast weg te dromen naar zon, zee en een volgende vakantie.

Meer recensies van Enita