Kerstmagie

Enita 14 december 2025
Wat gebeurt er als kerstmagie, een kerstmarkt en twee tegenpolen onvermijdelijk op elkaar botsen?

Ik las Kerstmagie gevraagd van Nicole Schelling

Het verhaal gaat over Shelly en ze kijkt uit naar de kerstborrel van haar werk, die dit jaar plaatsvindt op een van de grootste kerstmarkten van Europa. Haar enthousiasme slaat echter om als ook de buitendienst wordt uitgenodigd, waaronder Roan, haar totale tegenpool. Terwijl Shelly niets liever wil dan hem ontwijken, proberen haar collega’s hen juist aan elkaar te koppelen, in de hoop dat kerstmagie en een spannend uitstapje de vonk doet overspringen. Lukt het Shelly om Roan te ontwijken?

Het is Nicole weer gelukt om een heerlijke kerstnovelle te schrijven. Ze weet met haar heerlijke schrijfstijl de kerstsfeer prachtig neer te zetten in deze novelle. Het verhaal leest als een trein en ik werd volledig meegezogen in de romantische en magische kerstsfeer. Voor ik het wist was de novelle helaas uit.

Kerstmagie gevraagd is een absolute aanrader voor liefhebbers van feelgood en kerstverhalen.

Meer recensies van Enita