Heerlijk verrassend
Camden komt na 10 jaar weer terug wonen in zijn geboortedorp. Hij is terug gekomen voor zijn vader die Alzheimer heeft. Maar zijn terugkomst is niet zonder consequenties. Hij wordt dag in dag uit steeds opnieuw weer op de fouten uit zijn jeugd gewezen. Maar hij is terug voor zijn vader en laat dan ook niks in de weg staan voor zijn doel. Maar hij kan maar weinig afstand doen van Willow. De vriendin van zijn overleden broer, Sullivan.
Maar ook Willow kan maar weinig afstand bewaren tussen Camden en haar. Ze hebben beide hun eigen geheimen die steeds beetje bij beetje worden onthuld.
Dit boek ging tegen een hoop verwachting in. Er werd erg positief over dit boek vertelt en al die positieve meningen waren de doorslaggevende factor. Ik meld mij aan voor de leesclub van Hebban. En ik mocht meelezen!
Aan het begin was het even lastig om er doorheen te komen, maar na ongeveer een kwart van het verhaal werd het erg lastig om dit boek weg te leggen. De climax bevond zich later in het boek dat gewend, maar dit zorgde er juist voor dat het toch erg interessant bleef. Je wilt antwoord op je vragen en op alle onduidelijkheden, waardoor je wel moet doorlezen. Erg fijn was dat de vragen en onduidelijkheden beetje bij beetje aan het licht werden gebracht en elk nieuw antwoord was weer een nieuwe verrassing.
Het was een boek met een moeizaam begin, een interessante opbouw en een verrassende climax!
Dit boek is meer een volwassen boek dan een Yound Adult of New Adult, maar het is zeker goed te lezen voor YA en NW liefhebbers.
"Je redt het niet als je je afhankelijk van andere opstelt, Cam. Je moet ervoor zorgen dat je op elk vlak van je leven voor jezelf kunt zorgen." - Lillian Daniels (Moeder van Camden. Uit Camden zn herinneringen)