Spannende Paranormale YA

Love You Until Death gaat over Mary, die in een boarding school verblijft. Ze heeft al heel haar leven last van onverklaarbare pijnen, en die pijnen worden ondraaglijk wanneer er kinderen beginnen te verdwijnen rondom haar. Bij die pijnen komen ook visioenen, waarin ze wordt achternagezeten door mensen. De politie komt er maar niet uit, maar Mary ontdekt dat alles met elkaar te maken heeft…

Love You Until Death van Lara Reims is de eerste paranormale YA die ik lees, en het was geen teleurstelling. Het is een boek vol met spanning, waarbij ik het grootste deel van de tijd in de war was, maar op de goeie manier. Het boek blijft de hele tijd een beetje vaag, wat ervoor zorgde datik de hele tijd wou verder lezen om te weten wat er nu echt gaande is. Dit geldt ook voor de personages in het boek, en dan voornamelijk Mary, het hoofdpersonage. Ik vond het een beetje moeilijk om met haar te connecten, maar naarmate het verhaal vorderde leer je steeds meer over haar en haar verleden, en kon ik haar steeds beter begrijpen.

Over het algemeen vond ik het een fijn boek om te lezen, niet langdradig en vol met verrassingen (de ene al wat meer voorspelbaar dan de andere). Het boek is een echte aanrader voor de liefhebbers van boeken met paranormale elementen, een hele hoop geheimen en een vleugje nature vs. science.

Dankjewel Hamley Books voor het recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Febe - Febe Flips Pages

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.