Dit is een leuk steamy kort verhaal.
Wat was dit een geweldig leuk en steamy kort verhaal.
Het verhaal is heel goed en beeldend geschreven ook de personages zijn goed uitgewerkt.
Als je van steamy/spicy romance houd en de gein van de sexy demon waardeert, zou ik het absoluut gaan lezen.
Lilly heeft het op een avond het helemaal gehad.
Ze is onzeker over zichzelf omdat ze een maatje meer heeft en single is. Ze pakt wat wijntjes en zingt, nou, euhm lalt met haar pop-list mee. Zo bouwt ze haar eigen feestje. Lilly word wakker met een gigantische kater, maar er ligt ook iets iemand haar. Lilly kijkt recht in de ogen van Grimma, een heerlijke sex demon. Ze heeft hem blijkbaar opgeroepen, volgens zijn woorden. Ze beleven ontzettende hete en spicy momenten, waar je warm van word. Maar er zitten ook leuke momenten in het verhaal. Wanneer Lilly haar wens is vervuld is Grimma net zo snel verdwenen als dat hij kwam.
Lilly was eindelijk gelukkig en nu is hij weg. Zal Lilly, Grimma ooit weer zien ?
Hoe dat uitpakt kan je het beste zelf lezen.
Lilly heeft het op een avond het helemaal gehad.
Hoe dat uitpakt kan je het beste zelf lezen.