Onafscheidelijk
Onafscheidelijk van Natasha Madison
Deel 2 van de soulmate serie
Dit verhaal gaat over Matthew. Hij is de zoon van Parker, uit deel 1.
Matthew is een badboy en dat gaat ten koste van z'n carrière en woont daarom weer bij zn ouders. Hij krijgt nog een tweede kans om zich te bewijzen en pakt het aan. Maar hij krijgt wel een begeleider om hem op z'n pad te houden. Waar hij absoluut niet op gerekend had is dat zijn begeleider Karrie is.
Karrie moet zich bewijzen, naar haar vader om hem op z'n pad te houden. Maar hoe doe je dat, met een knappe beroemde Matthew Grant.Tot overmaat van ramp komt Matthew ook nog bij haar in wonen. Hoe pakt ze zijn arrogante en irritante gedrag aan. Het is een zware opgave en de aantrekkingskracht naar elkaar maakt het er ook niet makkelijker op. Matthew is helemaal stapel op Karrie. Zij is de vrouw waar hij naar verlangde. Maar hij is werkelijk een holbewoners. Jemig, Cooper zijn stiefvader (deel 1) was mij der één, maar Matthew tjonge. Wanneer je verder in het verhaal komt en er wat dingen gebeuren, kunnen ze niet zonder elkaar en geeft Karrie ook eindelijk toe. Alleen de buitenwereld mag het niet weten.
Dit verhaal is net als deel 1goed en duidelijk geschreven. De personages(Vivienne, Douglas, bv)mochten wel beter uitgewerkt worden, wat in het eerste deel perfect was. Ook de spanning van de wedstrijd voelde ik nu minder. Halverwege speelt zich eigenlijk herhalend af in stadion, vliegtuig, bus, slaapkamer. Met teveel spicy scènes, dat het verhaal tekort doet.
Maar de humor van Vivienne en Allison maakten het verhaal geweldig.
Aan het eind heb ik werkelijk, echt genoten en gelachen van het verhaal. Het was weer heerlijk lezen.
Deel 2 van de soulmate serie
Dit verhaal gaat over Matthew. Hij is de zoon van Parker, uit deel 1.
Maar de humor van Vivienne en Allison maakten het verhaal geweldig.