Mooi dark en steamy verhaal !
BLOGTOUR
Het lot beslist van Corina Dekker
(4.5 sterren)
Dit is een geweldige steamy, dark romance.
Het is heel beeldend en spannend geschreven. De drie hoofdpersonages hebben elk hun eigen hoofdstuk, dat hierdoor fijn leest. Ik moest eerst even in het verhaal komen omdat het een langzame opbouw heeft. Maar toen ik verder las werd het zo spannend dat ik het niet meer weg kan leggen. Je word in het verhaal getrokken en krijgt de ene trigger na de ander. Het is ook zo beeldend geschreven, dat je het gevoel hebt dat je der bij bent. Ook het verdriet is heel goed geschreven, van zowel Nikki als van Jace.
Wanneer je van een spannend maar ook een aangrijpend verhaal wil lezen, moet je dit boek echt lezen. Corina Dekker heeft mij enorm verrast met dit verhaal.
Dank je dat ik mocht meedoen aan de blogtour Corina Dekker en MHbooks
Nikki woont in Domburg en heeft het niet makkelijk. Haar vriend Nathan maakt het er ook niet makkelijker op met zijn problemen. Maar wanneer hun wegen abrupt scheiden, probeert Nikki haar leven op te pakken ondanks haar zorgen en verdriet. Op haar werk krijgt ze een aanbod van Jace, dat te mooi is om waar te zijn. Jace is namelijk eigenaar van grote hotelketens. Zou Nikki het aanbod aannemen om echt een nieuw leven op te bouwen zonder zorgen.
Hou zou dit allemaal uitpakken?
Het lot beslist van Corina Dekker
(4.5 sterren)
Dit is een geweldige steamy, dark romance.
Dank je dat ik mocht meedoen aan de blogtour Corina Dekker en MHbooks
Hou zou dit allemaal uitpakken?