Een fantastisch mooi boek!

Geja 28 december 2025
Verscheurde schaduwen van Eva Yarich

Wat heb ik weer genoten van dit deel, het vervolg van Lev en Raven. Ik keek gigantisch er naar uit. Het verhaal is nu ook heel spannend, beeldend, aangrijpend geschreven en met de nodige Lev humor. Zodra je begint te lezen zit je weer compleet weer in het verhaal. Helemaal omdat Eva, dingen uit haar vorige delen ophaalt. Eva heeft in dit deel weer laten zien dat ze nog lang niet klaar is met de Amulet Serie. Ik kijk er naar uit, want ik geniet echt van haar schrijfstijl. Dit deel was ,,Levtastisch".
Dank je dat ik mee mocht doen aan de blogtour Eva Yarich

Lev is met Raven beland op een onbewoond eiland. Maar Lev zou Lev niet zijn dat hij ondanks wat hem overkomen is toch contact krijgt met het Amulet genootschap/Murphy. Raven voelt zich schuldig nu ze beseft wat ze heeft gedaan. Ze probeert voor Lev te zorgen. Gelukkig worden ze gevonden. Lev is echt verliefd op Raven, maar zij is bang. Lev word op het schip geopereerd.
Raven probeert zoveel mogelijk te helpen om Zeno te redden uit de handen van Makris (Atlas z'n vader). Ze kent daar werkelijk alle wegen omdat ze daar is getraind. Ook helpt ze om Zeno te bevrijden. Ze probeert zoveel mogelijk, het goed te maken. Maar dat gaat niet zo makkelijk want ze komen voor een grote verrassing te staan. Nadat ze veilig op het schip zijn word Lev weer geopereerd en word raven aangepakt,
vooral door de net bevallen Belle. Raven is verliefd op Lev en bang want er heeft nog nooit iemand van haar gehouden. Raven heeft veel schade aangericht. Kunnen Lev en Raven überhaupt echt samen verder. Hoe dit allemaal afloopt moet je echt zelf lezen.

Meer recensies van Geja