Geweldig goed boek
De pion van de duivel van Lillian Harris
Deel 2 van cavaleri broers
Dit deel is ook echt zo spannend en beeldend geschreven dat je door wil lezen. Vooral door het spannende open eind. Het is zo beeldend en pakkend geschreven dat je het niet weg kan leggen. De personages en de scènes zijn zo perfect beschreven of dat je er bij bent.
Ik ga meteen door in deel 3, want wil echt weten hoe het verder gaat.
Dit deel gaat over Dante en Raquel.
Dante heeft zijn oog al laten vallen op Raquel, alleen hij moet haar nog veroveren, om zo dichter bij haar vader te kunnen komen. Raquel weet te vluchten van haar wrede ouders. Maar vooral voor haar angstaanjagende aanstaande echtgenoot. Haar ouders zijn echt meedogenloos. Wanneer ze weet te vluchten en even haar zorgen verdrinkt, komt ze Dante tegen. Ze raken in gesprek en ze gaat met hem mee naar zijn huis. Ze komen samen tot een deal waar ze beide goed uitspringen en waar ze veilig is. Maar dan komen er gevoelens los bij beide wat niet de bedoeling is. Raquel haar familie doet er alles aan om haar terug te krijgen, en die familie gaan echt ver. Maar de cavaleri broers weten gelukkig waar ze toe in staat zijn. Wanneer Dante en Raquel toegeven dat ze van elkaar houden staat hun liefde op het spel.
Dit deel is echt zo ontzettend goed geschreven.
Er komen wel dingen in voor dat schokkend kan zijn, waaronder mishandelingen.
Deel 2 van cavaleri broers
Ik ga meteen door in deel 3, want wil echt weten hoe het verder gaat.
Dit deel gaat over Dante en Raquel.
Dit deel is echt zo ontzettend goed geschreven.
Er komen wel dingen in voor dat schokkend kan zijn, waaronder mishandelingen.