De hol van de duivel
Het hol van de duivel van Lillian Harris
Dit is het laatste deel van de cavaleri broers
Ook dit deel las weer geweldig. Het was spannend, aangrijpend en emotioneel geschreven. De personages zijn weer heel beeldend beschreven en de omgeving waar alles afspeelt ook. Er zitten heftige gebeurtenissen in dat aangrijpend is. Wat ik wel jammer vond is dat er in het vorige deel al heel veel dingen werd beschreven over dit deel. Maar ondanks dat je al dingen weet, vond ik dit een mooi, spannend dark verhaal. Lees eerst de waarschuwing voor je het boek gaat lezen !
Matteo werd vanaf dat zijn vader werd doodgeschoten verstopt in de kelder van Agnelo. Zijn broers Dominique, Dante, en Enzo weten niet anders dan hij samen met hun vader is vermoord.
Aida word groot gebracht als Agnelo zijn dochter. Zij brengt hem eten en bekommerd zich om Matteo. Vanaf haar 8ste jaar. Ze zijn beiden even oud. Matteo word klaar gestoomd tot een moordmachine, tegen zijn wil. Hij heeft weinig keus door de dreigementen van Agnelo. Matteo en Aida groeien naar elkaar toe en zijn verliefd. Tot Aida op een avond word weggerukt en naar een club moet. Door de vreselijke gebeurtenis maakt dit haar helemaal kapot. Zou ze deze trauma overwinnen en zou Matteo haar kunnen helpen en dat ze samen kunnen ontsnappen van het monster Agnelo ?
Dit is het laatste deel van de cavaleri broers