Wat een rollercoaster van een verhaal. Prachtig !
Club Alistu - Mirra van Jennifer Jay
Wat een fantastisch en aangrijpend verhaal is dit. Dit verhaal is echt emotioneel, beeldend, aangrijpend geschreven. Je leeft enorm met Mirra en Launo mee. Heb een paar keer gehuild om de intense emoties van hun twee, waar hun in zitten. Mirra om haar onzekerheid, eigenwaarde en ze voelt zich gekwetst en niet geliefd. En Launo omdat hij eerlijk wil zijn en uiteindelijk verteld over zijn geaardheid, dat hij op mannen valt. Dit verhaal is zo mooi en realistisch geschreven, dat het onder je huid gaat zitten. Ook de steamy scènes zijn mooi, liefdevol en intiem geschreven. Jennifer Jay heeft zich met dit verhaal bewezen dat ze ontzettend goed realistisch, intens en aangrijpend kan schrijven. Ik hoop dat velen dit boek gaan lezen.
Vooral hoe moeilijk het is voor een man om te vertellen dat hij op mannen valt. Maar ook over de onzekerheid van Mirra. Dat ze zich minderwaardig voelt.
Iedereen wil toch liefde voelen en genegenheid, warmte hebben van iemand waar je wereld voor open gaat, ongeacht je geaardheid !