Cest la vie, is een prachtig en aangrijpend levensverhaal.
Cest la vie
Van Chris van Vlijmen
Wat een prachtig levensverhaal heeft Christophe geschreven. Het is zo hartverwarmend, aangrijpend en emotioneel geschreven. De personages zijn ook heel mooi en beeldend beschreven net als de omgeving waar het zich afspeelt.
Maar wat heb ik een bewondering voor zijn moeder Ans zoals zij de schouders eronder houdt met zoveel tegenslagen, dat ze hebben in Frankrijk. Door haar liefde en kracht weet ze telkens door te gaan. Dit verhaal is een rollercoaster dat je pakt. Je voelt zoveel emoties, wat je zowel hartverwarmend maar ook verdrietig maakt. Bij alles wat ze allemaal doorstaan. Heb zelfs wat tranen gelaten om al het verdriet. Maar de gezegde ,,Liefde overwint alles" past helemaal in dit verhaal.
Dit prachtig boek is echt een aanrader om te lezen en de cover past perfect bij het verhaal.
Christophe heeft een prachtig levensverhaal geschreven, het is aangrijpend, emotioneel, liefdevol en hartverwarmend geschreven. Christophe heeft hier een heel mooi eerbetoon voor zijn mam geschreven.
Van Chris van Vlijmen