Wat een fantastisch mooi boek!

Geja 11 februari 2026
Niet alles is wat het lijkt van Esther Stui

Wauw, wat een fantastisch mooi boek was dit. Esther neemt je mee van Zeeland naar Denemarken. Het verhaal is zo ontzettend goed en met diepgang geschreven, dat het je op vele vlakken aangrijpend en emotioneel raakt. Ook de spanning heeft ze ontzettend goed geschreven, maar ook zo beeldend dat je alles zo voor je ziet. De personages hebben allemaal een perfecte beschreven karakter gekregen. Maar wat heeft Esther weer veel dingen geschreven over Kopenhagen, Kolding, Esbjerg en andere plekken, met alle bezichtigingen en met aansluitende en uitgebreide informatie. Ik waande me echt even in mijn favoriete Denemarken. Zelfs de techniek over de windturbines weet ze haarfijn te beschrijven. Weet niet hoe Esther het telkens weer voor elkaar krijgt om weer een perfect feel/deepgood te schrijven.
Echt dit verhaal is echt fantastisch mooi en je moet hem echt gaan lezen.

Meer recensies van Geja

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.