Dit boek was geweldig!

Geja Geja
8 mrt 2026

Verdronken verleden en Verloren vertrouwen van Yorrinda Regtien
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat zijn dit prachtige mooie boeken. Dit is een duet en omdat het een open eind heeft moest ik echt doorlezen. Daarom plaats ik ook mijn recensie voor beide boeken. Maar, wauw, wat een fantastisch verhaal is dit. Je word compleet in het verhaal getrokken en je voelt elke emotie en spanning. Ook zijn er genoeg spicy scènes geschreven. De personages en karakters zijn zo goed beschreven dat je alles zo voor je ziet en mee beleefd. De thema dat Yorrinda heeft geschreven is ook aangrijpend. Er gebeurd erg veel in het verhaal, maar het is zo pakkend geschreven dat je alleen maar door wil lezen. Helemaal toen deel 1 een open eind had. En deel 2 is zo intens en aangrijpend geschreven, dat het je niet los laat tot het boek uit is. Dit duet is een absolute aanrader om te lezen.

,,Verdronken verleden"
Mia is getrouwd met Daniel en werken beide in het ziekenhuis. Daniel neemt zijn huwelijk niet zo nauw, totdat Mia daar zelf achterkomt. Mia heeft al veel meegemaakt en Daniel zou haar steun en toeverlaat moeten zijn. Maar wanneer er scheuren in hun huwelijk komen weet ze niet of het nog te lijmen is. Op haar werk komt ze Jackson tegen, waar ze een nauwe band mee krijgt. Maar er komen ook gevoelens los. Maar kan dit en durft ze dit?

Meer recensies van Geja