Vrij dankzij jou
Vrij Dankzij Jou
Van LennaDuFin
boek 3.5 Castle of Kink
Ik mocht voor de blogtour dit prachtig
verhaal lezen. Dit verhaal is niet zo aangrijpend als haar vorige delen, maar het is zo ontzettend mooi.
Het is beeldend en pakkend geschreven zodat je het door wil lezen. De personages zijn weer heel beeldend beschreven, net als hun karakters. Ook de omgeving Mechelen en Leuven waar het zich afspeelt is mooi beschreven.
Lees voordat je begint in het boek eerst het voorwoord dat Lenna heeft geschreven ivm BDSM.
Mia is na het overlijden van haar moeder erg kort gehouden door haar vader. Ze heeft een relatie met Wolf en gaan binnenkort trouwen. Ze zal op de huwelijksnacht haar maagdelijkheid verliezen, waar ze erg tegenop ziet. Mia trouwt met hem om haar vader en zij is niet verliefd op Wolf. Op de vrijgezellen feest dat ze heeft met wat vriendinnen komt ze oog in oog te staan met Mick. Ze voelt voor het eerst vlinders in haar buik dat ze nooit heeft gekent. Haar allerbeste vriendin Kimberley valt het meteen op. Mick is helemaal weg van Mia en hij kan z'n ogen niet van haar af houden. Maar Mia gaat trouwen ! Of zouden Mia en Mick toch tot elkaar komen ?
Dat kun je lezen in dit prachtig verhaal !
Van LennaDuFin
boek 3.5 Castle of Kink
Ik mocht voor de blogtour dit prachtig
Dat kun je lezen in dit prachtig verhaal !