Leuk herfst feelgood verhaal
Pumpkin spice cafe van Laurie Gilmore
Dit is een gezellig feelgood verhaal.
Ik begrijp alleen de hype niet, het is gewoon een leuk feelgood verhaal om te lezen en er zitten ook leuke scènes in. Maar om eerlijk te zijn, heb ik wel mooiere feelgood boeken gelezen, waar meer emotie en spanning in zat en dat je echt pakte. Maar dat is mijn mening. Het is wel mooi en beeldend geschreven en de personages zijn ook goed beschreven. Maar vond het wel lastig dat er zoveel personages in zaten dat ik er een lijstje bij heb gehad. Om zo bij te houden wie, wie is. Verder las het fijn en is het echt een knus boek om te lezen voor op de bank met een plaid over. Het is een echte feelgood roman.
Wanneer Jeanie de pumpkin spice cafe overneemt van haar tante Dot is ze echt heel blij. Ook omdat ze haar hectische leven zat was en door een vreselijke gebeurtenis, meer van haar leven wil genieten. Ze vind het fantastisch en woont boven het cafe en ontmoet veel dorpsbewoners.
Alleen ze word constant uit haar slaap gehouden. Wanneer ze er zo klaar mee is en weer geluiden hoort gaat ze in de aanval. In haar pyama en met een honkbalknuppel gaat ze erop af, doet de achterdeur met een ruk open. Maar dan staat ze oog in oog met een knappe man/ melkboer. Hij/Logan schrikt zich kapot en laat Jeanie bijkomen van de schrik. De dagen verstrijken en Logan helpt Jeanie om erachter te komen wat er aan de hand is. Ze vinden elkaar ontzettend leuk. Alleen Logan heeft verlatingsangst en Jeanie is erg onzeker. Ze komen tot elkaar maar stoten elkaar ook telkens weer af. Maar zouden echt tot elkaar komen ?
Dit is een gezellig feelgood verhaal.